Vol vertrouwen mijn eigen weg met Equirene.

De paarden hebben mij het afgelopen jaar een prachtige spiegel voorgehouden. Ik heb ervaren hoe het is om mensen te coachen met het paard als co-coach en ik sta nog steeds versteld van wat ze ons vertellen en hoe ze dat doen. Ze hebben me geholpen om dicht bij mijzelf te blijven en echt te luisteren naar mijn hart

Ik weet al lang dat paarden meer voor me zijn dan een hobby. Ik voel dat ik mijn pad moet vervolgen en dat afscheid nemen van het vertrouwde onontkoombaar is.

In 2015 gooi ik het roer om. Ik neem afscheid van het bedrijfsleven en ga vol vertrouwen mijn eigen weg met Equirene.
Samen met de paarden en gebruik makend van hun wijsheid help ik mensen om de beweging te maken die ze meestal al lang wilden maken.

3 comments on “Vol vertrouwen mijn eigen weg met Equirene.

 1. Nienke

  Trots op je! You go girl!!!!

  Reply
 2. Jean

  Een kennismakingssessie onlangs meegemaakt bij Irene. Ik wist niets van/over paarden; was heel bijzonder om te zien hoe paarden je de spiegel kunnen voorhouden. Irene begeleidt op een prettige, rustige, niets opdringende manier. Ben er ook van overtuigd, dat dit een goede en leuke manier is om in te zetten voor teambuilding bij bedrijven.

  Reply
 3. Eileen

  Eileen: al tweemaal een paardenworkshop mogen beleven onder de betrokken begeleiding van Irene en twee integere paarden. Ze laten je luisteren en kijken naar jezelf en/of de ander zonder dat je oordeelt! Het lijkt simpel maar is heel bijzonder en voor herhaling vatbaar.

  Reply

Leave Comment