Paarden hebben niks met corona, of misschien toch?

Waar is het teamgevoel als je thuis werkt? Wat doet dat eigenlijk met jou? Je bent echt de enige niet die het zat is om collega’s allen via het scherm te zien. Wat denk je dat het met je team doet?

Paarden voelen precies wat corona met je team doet

Als een team samen komt met onze paarden wordt vaak al snel duidelijk wat er speelt. Waar de energie stagneert en wanneer het weer gaat stromen. Paarden hebben niets met corona, maar het onderliggende; daar reageren ze op.

De puurheid waarmee paarden dat doen brengt een open communicatie op gang die maakt dat mensen elkaar weer echt zien en horen.

Onderdeel zijn van een team is iets anders dan je daadwerkelijk onderdeel voelen. Ook al doen de verschillende teamleden hun werk perfect, dan wil dat niet zeggen dat het team als geheel lekker draait.

Krijg zicht op de onderstroom

Paarden voelen juist de onderstroom aan en reageren daarop. Je gaat anders kijken naar je team en de opdracht waar jullie voor staan. Een eerste teamsessie zorgt sowieso voor een doorbraak.

Het team wordt zich namelijk bewust van wat er werkelijk speelt en daardoor ontstaat juist beweging. Meestal spelen er hele andere dingen dan dat mensen bedacht hadden. Het is alsof de knik uit de tuinslang wordt gehaald en het water weer kan stromen. We werken veel systemisch. Maar de programma-invulling wordt altijd in overleg met het team vastgesteld. Is er behoefte om een nieuw business idee ‘op te stellen’ dan kan dat bijvoorbeeld ook. En uit ervaring weten wij wat een eye openers dit kan opleveren.

Voor meer informatie en prijsopgave kun je mailen naar info@equirene.nl of bellen naar 06- 527 95 116.

Locaties

We werken op vaste locaties in Putten, Appelscha en Doorn. Desgewenst kunnen wij een locatie in uw omgeving zoeken.

“Dit programma maakte zoveel los. Mijn teamleden begrijpen elkaar nu.”

 

Resultaat:

  • Onzichtbare patronen en gevoelens worden zichtbaar
  • Verbondenheid binnen het team
  • Doorbraak van patronen
  • Betere communicatie
  • En sta niet gek te kijken als de effecten verder grijpen en de rest van de organisatie ook beïnvloeden