Werken vanuit wijsheid

In verbinding met paarden en het werken met de natuur is voor de oeroude inheemse volkeren (denk aan de Indianen) gewoon. In onze westerse wereld is die verbinding vaak onder druk grotendeels verdwenen. Gelukkig is de individuele mens anno nu in toenemende mate geïnteresseerd om die connectie met zichzelf en met de natuur weer op te zoeken. Misschien word jij er ook toe aangetrokken en zou je ook je organisatie met deze wijsheid een stap verder willen brengen. Dat kan!

Wij bieden jullie als organisatie of afdeling/team de mogelijkheid om dat met ons te doen. Je komt een aantal korte sessie bij ons doen, die vele malen meer effect hebben dan eindeloos vergaderen. 

De paardenwei als inspiratie-ruimte

Hoe werkt het? Je komt op vaste momenten naar de wei en je neemt je uitdaging mee, wat dat dan ook is en hoe groot het ook is.
Alles krijgt een plek; de paarden bewegen, de mensen voelen en reageren.
Via de paarden en via jullie zelf komen blokkades, bewegingen en onderliggende factoren aan het licht. In de sessie is ruimte voor interventies vanuit het team zelf. Zaken anders neerzetten, vervangen, bewegen kan leiden tot een hele nieuwe uitkomst.

Zicht op de onderstroom

We spreken wel eens over de emerging future als we willen duiden wat er op ons af komt. En ook dat kan zich openbaren in een sessie met paarden.

Als team, teamlid of ondernemer word je je zo bewust van wat er speelt waardoor er juist beweging ontstaat. Je bereikt zoveel meer dan uren vergaderen en plannen presenteren in relatief korte sessies van twee uur.

Voor meer informatie en prijsopgave kun je mailen naar info@equirene.nl of bellen naar 06- 527 95 116.

Locaties

We werken op vaste locaties in Putten en Appelscha. Desgewenst kunnen wij een locatie in uw omgeving zoeken.

“Dit programma maakte zoveel los. Mijn teamleden begrijpen elkaar nu.”

 

Resultaat:

  • Onzichtbare patronen en gevoelens worden zichtbaar
  • Verbondenheid binnen het team
  • Doorbraak van patronen
  • Betere communicatie
  • En sta niet gek te kijken als de effecten verder grijpen en de rest van de organisatie ook beïnvloeden