Wisdom Keepers 2024

Wijsheid is niet iets wat je verkrijgt door boeken te lezen; wijsheid komt van binnenuit en wordt bewust door je ervaringen. 

 

Alles is er al. Ergens weet je dat. In het leven cirkelen we om onszelf heen, maar langzaam maar zeker spiraal je steeds dichter naar het centrum toe. Heb jij ook die enorme drive om dieper tot de kern te komen en beter te begrijpen wie je bent?

Maak dan deze reis met ons. Sluit je aan bij de Wisdom Keepers waarin we samen antwoorden en herinneringen terug brengen en de natuur laten spreken.

Wisdom Keepers start volgend voorjaar voor de tweede keer met een bijzondere reis. Acht magische sessies in voorjaar, zomer en najaar om daarna weer in de rust van de winter te zakken.

De Wisdom Keepers nemen elke maand een deep dive om te verbinden met de natuur, met elkaar en met je hart. Je zult magische boodschappen ontdekken in alles om je heen. Dat doen we samen met de paarden.

Ik garandeer je dat je indrukwekkende sessies gaat beleven; onderzoeken, experimenteren en ervaren. Want daarin ligt de bron van jouw wijsheid en groei.

Wat brengt het jou?

 • je gaat ervaring opdoen met systemisch werk in combinatie met de stille taal van de paarden
 • je krijgt genoeg individuele aandacht en er is ruimte voor individuele vragen
 • je bent onderdeel van gezamenlijke / collectieve thema’s
 • je leert van de processen van anderen die je altijd iets over jezelf vertellen
 • je ervaart de rol van de paarden als belangrijke gids en spiegel; zij bepalen waar het over gaat
 • je zult ervaren hoe je altijd en overal kunt vertrouwen op de natuur en haar wijsheid

Je leert hoe je echt in the present moment kunt zijn in plaats van in het verleden of in de toekomst. En welke poorten er dan open gaan waardoor je nieuwe informatie kunt ontvangen en inzichten kunt krijgen. Ervaar dat je onderdeel bent van het grotere geheel.

Als onderdeel van de Wisdom Keepers werk je in het grotere veld met paarden, systemische principes en sjamanistische invloeden en zul je steeds meer toegang krijgen tot je eigen gevoel en je innerlijke stem. Je gaat vanzelf leren om zuiver waar te nemen en van daaruit te reflecteren op jezelf en op het leven. Ik garandeer je dat dit life changing is.

De sessies duren van 10.00 uur tot 14.00 uur. Elke sessie start en eindigt met een ritueel.
De groep zal uit maximaal acht deelnemers bestaan.

Data 2024

 • 23 maart
 • 20 april
 • 25 mei
 • 22 juni
 • 20 juli
 • 10 augustus *
 • 21 september
 • 19 oktober

Locatie: We werken op een prachtige plek midden in de bossen van Putten (Veluwe).

Kosten

De kosten voor Wisdom Keepers 2024 zijn € 995,-. Deze prijs is inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor bedrijven.  Hiervoor kun je de acht sessies bijwonen en heb je de mogelijkheid om tussendoor contact te hebben met mij en uiteraard met andere groepsleden. De sessies staan nooit op zichzelf; het is een reis.

Het bedrag dient van te voren betaald te worden. Pas daarna is je inschrijving definitief.

Heb je vragen, neem dan contact met mij op.

SCHRIJF JE IN

De oorsprong van Wisdom Keepers 

“Wisdom keepers” van deze aarde zijn oude wijzen die vanuit de oorsprong van hun volk nog over veel kennis beschikken van natuur en spiritualiteit. Met het verdwijnen van inheemse volkeren die leefden met de natuur – zoals de indianen –  is de kennis nog bij enkelen aanwezig. Het is belangrijk om hun kennis zo breed mogelijk te verspreiden zodat het niet verloren gaat. Gelukkig komt er een brede interesse op gang waarin mensen de kracht van de natuur en van spirituateit willen ervaren.

Nu het voorjaar stiekem om het hoekje kijkt, voel ik de behoefte om dingen samen te brengen in iets moois onder de naam “Wisdom Keepers”. We hebben immers allemaal die wijsheid al; het zit in ons en we zijn in zekere zin allemaal wisdom keepers.

Het is geen opleiding of cursus, maar een ontdekkingsreis die we met elkaar maken en niemand weet precies waarheen. De reis gaat de diepte in; dat is het enige wat zeker is. Door te begrijpen wat daar gebeurt, leer je jezelf begrijpen.

Laat het leven je boodschap zijn. Ik heb geleerd om me niet te zeer vast te houden aan zekerheden, maar te ervaren dat onzekerheid juist betekent dat alles mogelijk is. Inmiddels weet ik dat in alles een les verborgen is. Al jaren lang begeleid ik mensen in het kunnen pakken van de lessen en het daarmee verrijken van hun leven. En juist hier in het bos, waar alle ruimte is om jezelf te zijn, laten paarden ons steeds een stukje van de waarheid zien.

Ik voel mijn hart sneller kloppen als ik over Wisdom Keepers schrijf en praat. Dit wordt mooi! Ik kijk uit naar een hele mooie groep. Tot snel!