Ontdek het krachtenveld in je bedrijf

Waar wil het heen? Wat is de emerging future? Wat speelt er in de onderstroom?  

In ieder bedrijf zijn diverse krachten werkzaam. Sommige krachten zijn helpend en anderen stagneren of belemmeren de gewenste voortgang. Als manager, team of ondernemer kun je eindeloos rondjes blijven draaien als je hierin geen helderheid krijgt.

Het is verhelderend, zo niet doorslaggevend, om je bedrijf (of delen hiervan) op te stellen en hierin scenario´s te testen, te experimenteren of het krachtenveld in kaart te brengen.  Deze vorm van systemisch werk met paarden werkt verhelderend en geeft direct richting.

Wat is een opstelling?

Organisatie-opstelling

Voor organisaties creëren we een setting waarbij op veilige wijze gekeken wordt naar de dynamiek die speelt. Naast één of enkele mensen uit de organisatie zullen we gebruik maken van representanten. Dit zijn mensen die niets weten over uw bedrijf, maar dienstbaar zijn aan wat er op dat moment nodig is.

Wil je meer weten over een organisatie-opstelling, neem dan contact met mij op.

Opstellingen zijn mogelijk op de locaties in Putten (Gld) en Appelscha. In sommige gevallen zoeken wij een locatie die voor uw medewerkers makkelijker aan te rijden is. Vraag naar de mogelijkheden.

Contact