Breng je idealen tot leven

Ineens merk je dat je toch wel vaak bezig bent met de vraag  ‘wie ben ik eigenlijk?

Misschien heb je jezelf al honderd keer afgevraagd ´waarom doe ik niet iets wat veel dichter bij me ligt?’

Geen zorgen; Een leven waarin je jouw idealen kunt nastreven, is ook voor jou weggelegd

Mijn eigen verhaal is niet anders. Ik werkte twintig jaar in het bedrijfsleven, voornamelijk in marketingfuncties. Ik had – de laatste jaren – niet meer het goede gevoel wat ik daarvoor wel had. Het was te veel een manier geworden om mijn geld te verdienen, dan dat ik echt iets met mijn passie en idealen deed. Langzaam drong het tot me door dat ik er somber werd en mijn kleuren verloor. En de enige die dat kon veranderen was ik zelf.

Paarden waren altijd al mijn passie. Toen ik ontdekte dat ze veel meer kwaliteiten hebben dan ons te dienen als rijdier, besefte ik dat het mijn ideaal is om de wereld voor paarden beter te maken. En dat kan ik onder meer doen door mensen te laten ervaren wat paarden ze te vertellen hebben.

Het is wonderlijk… want als je niet zo  stevig staat, dan voelen paarden dat meteen. Zij voelen de ware aard van dingen nu eenmaal beter aan en verliezen zich niet in de zorgen over de hypotheek of twijfels over zichzelf. Als mensen en paarden samen komen, dan gebeurt er iets.

Paarden bieden in jouw proces versnelling en impact. Zodat jij je idealen gaat leven.


Besef dat het leven heel kort is, maar dat het JOUW leven is. Het moet geleefd worden op JOUW manier. Ga op zoek naar wat je het allerliefste doet! Het is een prachtige uitdaging om vanaf nu alleen nog maar heel dicht bij jezelf te leven en keuzes te maken die echt bij je passen.

Mensen die door mij en mijn paarden gecoacht worden, weten dat er meer is. Zij willen hun schaduwkant ontdekken, omdat ze weten dat hier een deel van de oplossing ligt. Zij willen meer verbinding met zichzelf en met de wereld om hen heen ervaren.

Zij beseffen dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen groei en zij zijn bereid om in zichzelf te investeren.

Als je wilt weten hoe ik werk?

Workshop ‘Ontmoet je schaduw’

Out beyond ideas of wrong and right-doing, there is a field. I’ll meet you there. Our horses graze and play in that field. We invite you there to find your own truth for yourself.