Zelfkennis is het begin van de wijsheid

Het paard spiegelt wat van binnen leeft.

 

12 april 2015; van 10.00 tot 15.00 uur. Maximaal 6 personen.

Heb je het gevoel dat je iets anders wilt gaan doen? Voelt het als dat je de veilige haven eigenlijk niet durft te verlaten, maar weet je diep van binnen dat je echt toe bent aan iets anders? Misschien weet je niet wat dat precies moet zijn en kom je daarom niet van je plek?

Vanuit het besef dat in je eigen lichaam heel veel informatie aanwezig is dompel je je in deze workshop onder in de wijsheden van de paarden en je eigen gevoelswereld.

Het paard laat je vooral zien wat jij onbewust buiten de deur houdt en geeft je daardoor prachtige inzichten. En die kunnen al direct veranderingen tot gevolg hebben. In deze workshop ga je voelen en zien wanneer je vanuit je diepste zelf reageert of wanneer je vanuit verstand reageert.  Een paard laat zien waar jij niet congruent bent; waar hoofd en hart niet op één lijn liggen en zij laten direct verandering zien als hoofd en hart samenvallen.

Voel wat er gebeurt als je een stap in de richting zet die strookt met wie je werkelijk bent en wat daarbij past. Van daaruit kan iets moois ontstaan.

Kosten per persoon inclusief koffie/thee en wat lekkers €75,-
Locatie: Voorthuizen
SCHRIJF JE IN: Stuur een email naar info@equirene.nl

 

25 april 2015. Van 10.00 tot 15.00 uur. Maximaal 6 personen.

Wil je je dromen serieus onderzoeken? Samen met een paard word duidelijk hoe sterk je dromen in jou verankerd zijn. Wil je er voor gaan om een nieuwe wending in je leven in te zetten? Wat houd je tegen? Een paard liegt niet. In deze workshop zet je je droom letterlijk neer. Het paard voelt jouw energie en spiegelt wat in jou verborgen is.  Zo krijgt je in korte tijd prachtige inzichten over wat je tegenhoudt, en hoe het voelt als je over de bestaande barrières heen stapt.

Een sessie met een paard kan nog langere tijd nawerken.

Kosten per persoon inclusief koffie/thee en wat lekkers €75,-
Locatie: Voorthuizen
SCHRIJF JE IN: Stuur een email naar info@equirene.nl

19 april en 9 mei. Van 13.00 tot 15.30 uur.

In deze workshop ervaar je de wijsheid van paarden en leg ik uit hoe paarden van nature waarnemen, voelen en samenwerken. En hoe ze diepere emoties en blokkades van ons mensen waarnemen en spiegelen. Ervaring met paarden is niet nodig. Er wordt niet op de paarden gereden.

Ben je nieuwsgierig of wil je voor jezelf een aantal dingen helder krijgen? Kom dan ervaren wat de paarden je te vertellen hebben.

Kosten per persoon inclusief koffie/thee en wat lekkers €35,-
Locatie: Voorthuizen
SCHRIJF JE IN: Stuur een email naar info@equirene.nl

 

De workshops vinden met regelmaat plaats. Je kunt je daarvoor inschrijven via de contact pagina of door een email te sturen naar info@equirene.nl.

Workshops maart-april 2015

Neem de regie over je eigen leven.   12 april
Droom het, wens het, doe het!  25 april
De workshops duren van 10.00 tot 15.00 uur.Kosten per deelnemer € 75, incl btw-Schrijf je in door een email te sturen aan info@equirene.nl

Kennismakingsworkshop ‘Ervaar de wijsheid van paarden’  

19  april € 35,-
9 mei  €35,-
De kennismakingsworkshop is van 13.00 tot 15.30 uur. Prijzen zijn incl. btw.

Boek een workshop

Tarieven losse coachingsessie

Personal coaching (voor particulieren) €100,-  (incl. btw)
Personal coaching (voor bedrijven) €125,- (excl. btw)
Een sessie duurt maximaal 1,5 uur.