Women meet horses

In zes maanden begeleid ik je samen met de paarden om te groeien als mens, krachtig te worden als vrouw, de juiste keuzes te maken en afscheid te nemen van wat je niet meer nodig hebt.

Voor bewuste vrouwen die weten dat ze meer waard zijn en meer kunnen dan wat er op dit moment uit komt. Vrouwen die vanuit hun hart willen leven en werken en hun verstand wat minder hard willen laten werken. En vrouwen die zich aangetrokken voelen tot de kracht en energie van paarden en voelen dat er meer is. Vrouwen die willen bruisen en zich los willen maken van bestaande kaders en gewoonten en die dat met zachtheid willen doen. Vrouwen die op deze manier krachtig willen zijn en vol van het leven willen genieten.

Ervaar de kracht van de vrouwencirkel die de paarden ontmoet.

Word je bewust van je systeem (waar kom je vandaan) en kies je eigen pad.

Werken in het veld, je eigen waarheid vinden. Leren van de paarden die zo gewend zijn met (systeem)energie te werken. En leren van elkaar. Word je bewust van de samenhang van alles (synchroniciteit) en zie hoe wonderlijk alles is, inclusief jijzelf.

Het is jouw tijd om oude patronen te doorbreken en te gaan doen wat echt bij je hoort. Het is tijd om naar binnen te gaan en te luisteren naar je hart.

Programma

We werken iedere keer in een systemisch veld, met de paarden. Met wat zich aandient, in het moment.  Dat betekent dat je met je eigen vragen en thema’s werkt en ook dienstbaar bent aan de anderen. Zo groeit de groep in kracht en komt er een veelvoud aan inzichten.

Je ervaart het systemisch werken met paarden heel intensief en leert daarin om in je gevoel te zijn en te vertrouwen op je intuïtie en op de signalen die je krijgt.

Onderdeel van het programma is een vuurceremonie, begeleid door Esther Witsiers (systemisch-sjamanistisch begeleider).

Start: Voorjaar 2018  

Data: 26 Mei- 23 Juni – 21 Juli – 25 augustus – 22 september – 13 oktober
Mocht je op één van de data niet kunnen, dan kijken we met elkaar naar een andere datum.

Dagen: van 10.00 tot 16.30 uur
Groepsgrootte maximaal zeven deelnemers.

Investering:  € 1.250,-
Exclusief btw voor zakelijke klanten en inclusief btw voor particulieren.

Inclusief koffie/thee/drankjes/lunch/tussendoortjes
Locatie: Putten (Veluwe)

SCHRIJF JE IN

 

Nodig me uit voor de gratis kennismaking op 30 maart