Workshop: Leven in overvloed

Mail ons voor de nieuwe data in 2023!!

Wat wil jij het allerliefst?

Leven in overvloed betekent moeiteloos leven en de dingen aantrekken die je graag wilt. Dat werkt volgens de wet van de aantrekkingskracht; een natuurkundig principe gebaseerd op hoe de energie zijn werk doet.

Leer hoe je de wet van de aantrekkingskracht toepast.

Weet jij al van jezelf wat je het liefste zou willen? Vaak wordt een verlangen uitgedrukt in geld maar meestal ligt er een dieper verlangen onder dat sterker is en wat zich nog niet heeft geopenbaard aan je. Misschien kun je het nog niet zien? Of heb je geen idee hoe je het werkelijkheid kunt laten worden.

Deze dag ervaar je hoe de wet van de aantrekkingskracht werkt en hoe je overvloed aantrekt. Voor een groot deel zetten we hierbij paarden in.
De paarden reageren op je energie en dus ook op de energie van jouw verlangen. Maar ze kunnen je ook laten zien wat er nog tussen staat. Je zult ervaren hoe je moeiteloos de goede dingen aan kunt trekken.

  • De workshop bestaat uit drie delen; In het eerste deel maken we je deelgenoot van de wet van de aantrekkingskracht en onderzoek je waar jouw grootse wensen of verlangens liggen. Je leert je gedachten sturen en visueel maken.
  • Het tweede (en grootste) deel bestaat uit werken met paarden waarbij je gaat zien wat er gebeurt, als je helemaal (bij) jezelf bent. Je ziet en voelt de paarden bewegen; willen ze aansluiten, willen ze bij je komen, of staat er nog iets tussen. Je leert werken met tegengestelde energieën van overvloed versus tekort, angst versus vertrouwen, beweging versus stilstand, etcetera.
  • Afsluiting met een vuurceremonie; dankbaar voor het werkelijkheid worden van wat je graag wilt.

Het programma duur van 9.00 tot 17.00 uur

Deelname: € 249,–

Locatie: Appelscha

De dag wordt begeleid door Irene Snaterse en Gelland Kingma.

SCHRIJF JE IN