Workshop: Volg je Hart

Nieuwe data volgen.

Als je aan je hart zou kunnen vragen ‘ben je warm of ben je koud?’ Wat zou je hart dan zeggen? Of als je zou kunnen vragen ‘ben je bang?´ Wat zou het antwoord zijn? En als ik je zou vragen ´volg je je eigen pad, of dat van iemand anders?´ Welk antwoord geef je dan?

Je hart is je tweede brein. Als liefde altijd vrij heeft kunnen stromen, dan is het hart gevuld en in balans. Een hart kan ook koud en leeg zijn als er niet naar geluisterd wordt. En je hart kan zich sluiten als het pijn wordt gedaan.

Als je in je (jonge) leven niet in staat bent geweest om volledig jezelf te zijn – jezelf uit te drukken op je eigen manier, je talenten te benutten –  maar je hebt aangepast aan wat anderen van je verwachtten, dan ben je een deel van jezelf  verloren.  Misschien al heel lang geleden, nog voordat je herinneringen had.

Als je er nu achter komt dat je jezelf kwijt bent en steeds in dezelfde valkuilen stapt, te lang in een baan blijft hangen die niet bij je past, of steeds relaties hebt die niet fijn voelen, dan is het tijd om je zelf te ontdekken en van jezelf te gaan houden.

Wanneer ga jij doen wat écht bij jou hoort?

De workshop Volg je Hart is een hernieuwde kennismaking met jezelf. Hierin ontmoet je ook paarden omdat zij je daarbij helpen. Paarden voelen nu eenmaal beter aan wat er gaande is.

Als je van paarden houdt is dat mooi, maar het is zeker geen must. Het gaat om jou.
Je ervaart hoe paarden je spiegelen; je kunt niet om ze heen. Ze dwingen je om te ervaren en naar je gevoel te luisteren. Met praten hebben ze niet zoveel.

Na deze dag heb je volop nieuwe inzichten en ben je weer een stap dichter bij je hart gekomen.

Kosten per persoon inclusief koffie/thee/lekkers en lunch: €97,-
Locatie: Putten (Veluwe)
Duur: van 10.00 tot 14.00 uur

Max. vijf deelnemers.

Kun je niet op de genoemde datum, informeer dan naar de volgende data waarop de workshop gegeven wordt.

 

SCHRIJF JE IN

 

  kijk-luister-voel

“De workshop heeft heel veel los gemaakt”

Na ruim 27 jaar gewerkt te hebben in een hele grote organisatie, heb ik mijn baan opgezegd. Een hele grote stap waar ik lang over nagedacht heb. Het werk ging me steeds meer energie kosten in plaats van dat het me energie opleverde. Vlak voor m’n zomervakantie heb ik het gedaan; ik heb gewoon opgezegd. De eerste dagen daarna waren voor mij heel emotioneel.

Veel vrienden, familie en collega’s belden me en eigenlijk gaf iedereen dezelfde reactie: “Wat een dapper besluit heb je genomen. Je hebt je hart gevolgd en voor je eigen geluk gekozen!” Er was ook veel herkenning.

De workshop bij Irene kwam voor mij precies op het juiste moment; ik had nog steeds last van twijfels en misschien wel een lichte paniek. “Heb ik er wel goed aan gedaan?”,  “Wat heb ik gedaan?”

Er is tijdens de sessie met de paarden heel wat bij me los gekomen. Dingen die ik daarna makkelijker een plaatsje kon geven. Een diep gevoel van vertrouwen, dat ik het juiste besluit heb genomen”.

De paarden gaven me een heel vertrouwd gevoel. Ze hielpen mij om mijn gedachten op een rij te krijgen. De schitterende, bosrijke omgeving gaf me een gevoel van rust. En het contact dat ik kreeg met de andere deelnemers was heel bijzonder en voelde als een enorme steun.

Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Y. Boere –marketeer

juni 2017