Luister naar je hart  

Workshop 10 juni 2023

 

Wat zegt je hart?

Het hart is ons tweede brein; de plek van liefde en zelfliefde. Als liefde altijd vrij heeft kunnen stromen, dan is het hart gevuld en in balans. Maar je hart kan ook koud en leeg zijn als er niet genoeg naar geluisterd wordt. Het hart kan zich sluiten en zelfs breken. Maar wil je voluit leven dan zul je via het hart je eigen pad moeten bewandelen. 

De weg naar vrijheid  

Als je ergens in je (jonge) leven niet in staat bent geweest om volledig jezelf te zijn en keuzes te maken die helemaal bij je passen, dan heb je jezelf voornamelijk aangepast. Dat doen we allemaal in meer of mindere mate. Soms is een diep verdriet op een veilig plekje in je opgeborgen omdat het ooit te pijnlijk was om te voelen.

Misschien herken je dat je nu, in de fase van volwassenheid, steeds meer geroepen wordt om jezelf bloot te geven en dingen onder ogen te zien. Het is de roep van je ziel.  Negeer hem niet.

Wil jij je hart openen? 

Deze workshop is een eerste stap in het zien dat alles om je heen een reflectie is van jezelf. Onze twee paarden helpen je daarbij en geven je daarin nieuwe inzichten. Paarden voelen nu eenmaal beter aan wat er gaande is op de diepere laag. Daarbij ervaar je de liefdevolle kracht van de groep; we zijn immers allemaal verbonden.

Als je van paarden houdt is dat mooi, maar het is zeker geen must. Paarden zijn de poort; waar een deurtje open gaat, komt een nieuwe stroom op gang.

Kosten per persoon inclusief koffie/thee en iets lekkers: € 125,-
Locatie: Putten (Veluwe)
Duur: van 10.00 tot 14.00 uur

 

 

SCHRIJF JE IN

 

  kijk-luister-voel

“De workshop heeft heel veel los gemaakt”

Na ruim 27 jaar gewerkt te hebben in een hele grote organisatie, heb ik mijn baan opgezegd. Een hele grote stap waar ik lang over nagedacht heb. Het werk ging me steeds meer energie kosten in plaats van dat het me energie opleverde. Vlak voor m’n zomervakantie heb ik het gedaan; ik heb gewoon opgezegd. De eerste dagen daarna waren voor mij heel emotioneel.

Veel vrienden, familie en collega’s belden me en eigenlijk gaf iedereen dezelfde reactie: “Wat een dapper besluit heb je genomen. Je hebt je hart gevolgd en voor je eigen geluk gekozen!” Er was ook veel herkenning.

De workshop bij Irene kwam voor mij precies op het juiste moment; ik had nog steeds last van twijfels en misschien wel een lichte paniek. “Heb ik er wel goed aan gedaan?”,  “Wat heb ik gedaan?”

Er is tijdens de sessie met de paarden heel wat bij me los gekomen. Dingen die ik daarna makkelijker een plaatsje kon geven. Een diep gevoel van vertrouwen, dat ik het juiste besluit heb genomen”.

De paarden gaven me een heel vertrouwd gevoel. Ze hielpen mij om mijn gedachten op een rij te krijgen. De schitterende, bosrijke omgeving gaf me een gevoel van rust. En het contact dat ik kreeg met de andere deelnemers was heel bijzonder en voelde als een enorme steun.

Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Y. Boere –marketeer